LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER

Bliv fundet af deltagere med målrettet interesse i det, din event handler om ...


Markedsfør din virksomheds / dit netværks begivenhed overfor den veldefinerede målgruppe af virksomhedsledere, chefer og andre nøglemedarbejdere, som beskæftiger sig med ledelse, systemer og relaterede emner.

Det er gratis for virksomheder, netværk og andre arrangører, at oprette deres messer, konferencer og andre begivenheder i eventoversigten på LEDELSESSYSTEMER.DK.

Selv om du ikke repræsenterer arrangøren, må du meget gerne foreslå en relevant begivenhed. Vi vurderer alle forslag og indhenter arrangørens accept, hvis relevant.

Arrangøren kan oprette en annonceside pr. event, hvor begivenheden kan beskrives nærmere og hvor eventuel omtale mv. på Ledelsessystemer.dk kan linkes sammen. Der linkes til eventsiden fra startsiden og generelle sider på Ledelsessystemer.dk samt fra vore nyhedsbreve. Vi fortæller også vores Linkedin-gruppe om eventen.

Gratis oprettelse af begivenhed i eventoversigten på LEDELSESSYSTEMER.DK
Dette er en oplysningsformular - endelig oprettelse foretages af os, når du har indsendt oplysningerne herunder.

Få også en event-beskrivelse på LEDELSESSYSTEMER.DK
Hvis du også ønsker at oprette en side med specifik beskrivelse af din event her på Ledelsessystemer.dk, så fungerer formularen også som din forespørgsel på dette. Endelig bestilling af eventsiden gives dog først, når du returnerer det specifikke oprettelsesskema som vi sender til dig, efter denne formular er indsendt.

Længere nede på denne side kan du læse om eventoversigten, eventbeskrivelser, betingelser og oprettelsesforløb.

Eventens / begivenhedens grundoplysninger
Begivenhedens navn / titel:
Kort og fangende beskri-
velse af begivenheden
(maks. 150 tegn):
Begivenheden er relevant for deltagere, der interesserer sig for / beskæftiger sig med følgende tema-/kompetence kategorier:

Hvad omfatter kategorierne?

(Marker flere kategorier ved at holde Ctrl-tasten nede)
Startdato (første dag):
Slutdato (sidste dag)
Sted (stednavn):
By:
Land:
Arrangørens navn:
(virksomheds-/netværksnavn)
 
Information på begivenhedens hjemmeside
Nøjagtige (komplette) URL'er for følgende sider, såfremt de findes på internettet (tip: kopiér URL-adresserne fra din browsers adressefelt og indsæt i felterne herunder):
Startside (fx www.event.dk):
Program (fx ../program.htm):
Deltagere (fx ../udstiller.htm):
Tilmelding (fx ../booking.htm):
 
Disse event-oplysninger er indsendt til Ledelsessystemer.dk af ...:
Dit navn:
Din telefon (direkte / mobil:
Din E-mail:
Din relation til arrangøren*:
*) Selv om du ikke repræsenterer arrangøren, er det helt OK at foreslå denne begivenhed til eventoversigten på LEDELSESSYSTEMER.DK. Vi vurderer alle events der indsendes til os og beder, hvis relevant, om arrangørens tilladelse, inden oprettelse på eventoversigten.
Andet

Jeg vil gerne vide mere om, at være ekspert-skribent for Ledelsessystemer.dk.

Hvordan fandt du ledelsessystemer.dk?:
Ønsker du at modtage vort e-mail nyhedsbrev?:
Bemærkninger til Ledelsessystemer.dk
(valgfri)
:


Indsend


Jeg opretter hermed ovennævnte event / begivenhed i eventoversigten på LEDELSESSYSTEMER.DK jf. betingelserne på denne side.

Jeg repræsenterer arrangøren og agter (men forpligter mig hermed ikke til) at oprette en  event-beskrivelse (annonceside) vedr. ovennævnte  begivenhed.
LEDELSESSYSTEMER.DK bedes kontakte mig med henblik på oprettelse af en eventbeskrivelse. Såfremt jeg efterfølgende afgiver endelig bestilling, gælder nedenstående kommercielle betingelser m.v. for min virksomheds / mit netværks eventbeskrivelse på LEDELSESSYSTEMER.DK.

 

Eventoversigt, eventbeskrivelse, betingelser og oprettelsesforløb

På LEDELSESSYSTEMER.DK skal informationerne være relevante og aktuelle i forhold til det, brugeren leder efter! Derfor har vi indrettet den gratis eventoversigt samt annoncer (eventbeskrivelser) på følgende måde.

Eventoversigten
Oversigten indeholder aktuelle messer, konferencer og andre begivenheder, opstillet med førstkommende events øverst. På den måde sikres, at brugeren kan finde relevante events.

Når en event er afsluttet, kan den findes i eventarkivet i mindst et år efter eventen er afsluttet. Eventuel efterfølgende omtale, resultater af eventen mv., som publiceres på Ledelsessystemer.dk, vil kunne findes på eventsiden, såfremt arrangøren har oprettet en sådan.

I eventoversigten vises arrangørens logo* eller navn samt begivenhedens navn/titel - begge dele med link til eventbeskrivelsen, hvis der er oprettet en sådan. Desuden en kort beskrivelse af eventen, information om tid og sted, links til eventens hjemmeside og dennes væsentligste informationer, samt indikation af, hvilke temaer/kompetencer eventen handler om - sådan her:

  Begivenhedens Navn
Tema / kort beskrivelse af begivenheden i en til to linjer (maks. 150 tegn).
Tid:
Sted:
Information:
dd.mm.åååå - dd.mm.åååå
Sted, By, Land
Hjemmeside   Program   Deltagere   Tilmelding   
Relevant for (kategorier) Kvalitet & Excellence    Arbejdsmiljø & Sikkerhed    Miljø & Energi    Social ansvarlighed    Standarder    Måling & Metrologi    Systemer (IT, IMS mv.)    Audit & Inspektion    Ledelse & Styring    Forandring & Forbedring    Lean & Six Sigma

   *) logo vises kun, hvis der oprettes eventbeskrivelse (annonceside).

Brugeren kan hurtigt finde frem til begivenheder, der matcher det der søges efter, og kan klikke sig videre til eventens hjemmeside og/eller til eventbeskrivelsen her på LEDELSESSYSTEMER.DK, såfremt arrangøren har oprettet en - læs mere herunder.

Eventbeskrivelse (annonceside)
Teksten i eventbeskrivelsen formuleres og opsættes af annoncøren selv. Beskrivelsen kan indeholde hyperlinks til permanente sider, PDF-dokumenter, video m.v., som ligger på eventens hjemmeside eller f.eks. Youtube. Vi kontrollerer jævnligt, at hyperlinks virker og meddeler det, hvis der findes fejl.

Eventsider indeholder også de samme oplysninger som findes på eventoversigten, samt desuden:
 - en kortfattet, generel beskrivelse af arrangøren (virksomheds-/netværksbeskrivelse),
 - arrangørens kontaktoplysninger,
 - links til arrangørens eventuelle virksomhedsprofiler på Ledelsessystemer.dk,
 - links til alle nyheder, artikler, cases og værktøjer, som arrangøren og andre har bidraget med under sektionen Viden & Inspiration. Bemærk; sådanne indholdsbidrag vil styrke annoncørens synlighed og generelle profil, idet der også linkes fra artiklerne til eventbeskrivelsen (annoncesiden).

Der linkes til eventsiden fra startsiden og alle generelle sider på Ledelsessystemer.dk samt fra vore nyhedsbreve, indtil eventen er afsluttet. Vi fortæller også vores Linkedin-gruppe om eventen.

Se, hvad en eventbeskrivelse indeholder.

Pris og betingelser

Det er gratis, at oprette en begivenhed i eventoversigten, når det sker via formularen øverst på denne side.

Begivenhedens arrangør kan desuden oprettes en eventbeskrivelse (annonceside) pr. event, til følgende pris:

 - Eventbeskrivelse (en annonceside): 1.500 kr. pr. event. Siden arkiveres i mindst et år efter eventens afslutning.
 - Der tillægges moms, 25%.

Annoncesider faktureres ved oprettelse og betales forud.
Hvis betalingsfristen overskrides, vil annoncesiden blive deaktiveret og ved udeblivende betaling, helt fjernet fra portalen.
Vi refunderer ikke betalingen, heller ikke hvis annoncøren beder om at annoncen fjernes fra portalen.

Bemærk: Eventannoncører får 25% rabat på bannerannoncer i LEDELSESSYSTEMER.DK's nyhedsmails og her på portalen, når bannerannoncen vedrører den pågældende event.

Sådan oprettes din event hos LEDELSESSYSTEMER.DK
Udfyld og send formularen øverst på denne side. Så opretter vi begivenheden i eventoversigten.

Hvis du i formularen har markeret, at du ønsker at oprette en eventbeskrivelse (annonceside), så sender vi en e-mail til dig med et skema, du skal udfylde med de oplysninger der skal bruges i eventbeskrivelsen. Når du returnerer skemaet til os, fungerer det også som den endelige bestilling af annoncesiden.

Vi lægger din eventannonce på portalen og beder dig godkende indholdet indenfor en uge. Når du har meddelt os din godkendelse, modtager du en e-mail med en faktura på den bestilte annoncering.

Efterfølgende opdateringer
Har du efter oprettelsen ændringer til annoncesidens tekst, logo, kontaktoplysninger m.v., skal du blot opdatere skemaet (som du derfor bør gemme eller bede om at få gensendt). Det opdaterede skema sendes til os i en e-mail, så vi kan gennemføre opdateringen. Mindre opdateringer kan dog klares over telefonen eller med en simpel e-mail til os. Der er 2 opdateringer med i prisen.

 
 

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 12-01-2014