LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER

LEDELSESSYSTEMER.DK giver et samlet overblik over nyheder og praktisk anvendelíg viden om alle typer ledelsessystemer samt ledelse, forandring, forbedring og beslægtede emner.

Desuden kan du let finde frem til leverandører, kurser, netværk, events og jobs, som er relevante for disse områder.

... opdateret Viden & Inspiration om ledelsessystemer m.v. ...Et fagligt specialist- og lederforum
Du finder gratis nyheder, cases og værktøjer, som alt sammen skal holde dig opdateret og give inspiration i dit arbejde med ledelse, ledelsessystemer, forandringer, processer m.v..

For at give vore brugere den bedste Viden og Inspiration, viderebringer vi gerne din virksomheds nyheder, artikler, cases og værktøjer. Læs mere om at bidrage med indhold.

Tilmeld dig det gratis eMagasin Ledelsessystemer (e-mail nyhedsbrev), så du periodisk kan få et resumé af de seneste informationer på Ledelsessystemer.dk.

Alt på ét sted
Ud over nyhedsformidlingen, giver vi et overblik over relevante netværk, leverandører og kurser, samt events og stillingsopslag.

Vi administrerer også et debatforum (baseret på Linkedin) samt leder fysiske netværksgrupper.

Det hele er målrettet
Målgruppen er veldefineret som den gruppe af fagfolk, ledere og nøglemedarbejdere, der beskæftiger sig med ledelse, alle typer ledelsessystemer, forandringer, processer og beslægtede områder.

De typiske brugere er virksomhedsledere, QHSE-chefer, -specialister eller -medarbejdere samt andre nøglepersoner, som arbejder i både små og store virksomheder i alle brancher.

Annoncering
Tjenesten drives på kommercielle vilkår, så hvis din virksomhed har interesse i at markedsføre sig over for brugerne, er det muligt at annoncere på forskellige måder her på portalen samt i vore nyhedsmails.

Derfor har vi lavet Ledelsessystemer.dk
Ophavsmanden bag tjenesten er Erik Nielsen fra rådgivningsvirksomheden Manator Aps. Han har savnet tjenesten i mange år og kom til sidst frem til, at når ingen andre ville, så ...! Her kan du læse hans artikel i forbindelse med lanceringen, november 2012.

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 12-01-2014