LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER

Hold dig opdateret med eMagasinet Ledelsessystemer ...

eMagasinet Ledelsessystemer er et nyhedsbrev, der samler nyheder og inspiration om alle typer ledelsessystemer samt ledelse generelt, forandringer og beslægtede fagområder. Du får bl.a. praktisk anvendelig viden om redskaber og metoder.

Det gratis e-mail nyhedsbrev udkommer mindst en gang om måneden og linker til artikler m.v., som kan læses her på LEDELSESSYSTEMER.DK.

Få nyhedsbreve >
 Annonce
hvis det kribler i fingrene ...

Bliv ekspert-skribent eller del dine nyheder på Ledelsessystemer.dk

Viden & Inspiration | Artikel | 05-09-2012

 

Bidrag med viden og inspiration til det faglige specialist- og ledelsesforum på Ledelsessystemer.dk. Send dit indholdsbidrag til os, når du har vigtige nyheder, gode cases og redskaber m.v., som er interessante for en eller flere af forumets målgrupper.QHSE i skøn forening

Først hed det Q, så kom E, så OHS, så CSR ...

Systemer | Artikel | 05-11-2012

 

Hvem har egentlig overblikket over virksomhedens integrerede ledelsessystemer?
Den ISO 9001 certificering, der i "gamle dage" var banebrydende, er i dag blevet til en grundforudsætning i mange brancher. Platformen - ledelsessystemet - har udviklet sig og skal omfatte Q, E, HS, CSR m.v.. Det skal være parallelt med - og integreret i - virksomhedens ledelseskultur, processer og redskaber. Alt dette stiller krav til viden og kompetencer, netværk, adgang til de rette leverandører og kurser og meget mere. Det er disse ting, du let kan finde, her på forumet LEDELSESSYSTEMER.DK!

 


 
 

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 23-11-2014