LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER
Ingeniører om økonomisk vækst og energi

Ingeniører om økonomisk vækst og energi

Miljø & Energi | Artikel | 06-12-2012

Af: Erik Nielsen  |  Andre tags: CSR, Ledelse

144 kommentarer på knap 6 dage. Det er, hvad ingeniørerne formår, når debatten om ansvarlig energipolitik - eller mangel på samme - udfolder sig. Læs med, hvis du kan klare teknologinørdernes jargon, humor, sarkasme ... og så selvfølgelig de mange spændende holdninger, fakta og synsvinkler. 

En ingeniør skriver noget i en blog, som læses af andre ingeniører.

Det handler om et alvorligt samfundsemne, nemlig vækst og den energi, der skal bruges til det. Og om at komme for sent med politisk ledelse og hvor meget sværere det bliver at rette op på klimaet, hvis langmodigheden med udledning af drivhusgasser fortsætter.

Ingeniørerne svarer igen og kommer vidt omkring i debatten. Lige fra politik over teknologi (selvfølgelig) til energiformer og fra verdensherredømmet over Supermand til det enkelte individs klimapåvirkninger. Og med både holdninger, fakta, humor, sarkasme og tøsefornærmethed undervejs.

Læs med her, hvis du vil vide hvad de ca. 30 debatterende ingeniører tænker om vækst og energi: Ingeniørens blogs: PHloggen.

Hold dig opdateret med LEDELSESSYSTEMER.DK

Vi følger udviklingen indenfor ledelsessystemer og opfordrer dig til at abonnere på vort nyhedsbrev, så du kan få direkte besked om relevante nyheder, artikler, cases og værktøjer.

Start gerne en debat i vores åbne Linkedin-gruppe eller i dens emne-specifikke undergrupper.

Du er også altid velkommen til at sende indholdsbidrag i form af gode cases eller idéer om relevante debatemner til vores redaktion, så vi kan hjælpe med at sprede viden om hvad der rører sig, hvad best practice er mv..

 

Kilde: Ingeniørens blogs: PHloggen

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 23-11-2014