LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER

Skab målrettet synlighed omkring din virksomhed, jeres ydelser og produkter, jobs og events på LEDELSESSYSTEMER.DK.

LEDELSESSYSTEMER.DK's målgrupper er virksomhedsledere, direktører, QHSE-chefer og specialister samt øvrige nøglepersoner i både store og små virksomheder. De bruger LEDELSESSYSTEMER.DK fordi de interesserer sig for et eller flere af de emner som vi fokuserer på.

Vi tilbyder forskellige måder at skabe synlighed overfor disse attraktive målgrupper. Nogle af mulighederne er gratis og andre er blot billige. Hvis din virksomhed / dit netværk har interesse i synlighed overfor vore brugere, så anbefaler vi at du benytter en kombination af de muligheder vi tilbyder.

Se beskrivelserne nederst på denne side, hvor der linkes direkte til oprettelses-formularer m.v.. Du kan også få et samlet oversigt over detaljer og priser i vores medieinformation (PDF).

Du er altid velkommen til at kontakte os med eventuelle spørgsmål på telefon 75954446 eller på e-mail annonce@ledelsessystemer.dk, hvortil dine ordrer på bannerannoncer også kan sendes.

Vi giver 25 % introduktionsrabat i forhold til vore listepriser! LEDELSESSYSTEMER.DK har, som enhver anden online tjeneste, brug for både brugere, indhold og annoncører. Det knokler vi på med, bl.a. ved at udgive godt redaktionelt indhold som bl.a. skrives af eksperter, søgemaskineoptimering, direkte markedsføring af tjenesten, deling af indhold på Linkedin m.v..

På forhånd tak, fordi du og din virksomhed vil bakke op om vort initiativ, ved at annoncere på LEDELSESSYSTEMER.DK. Vi kvitterer med målrettet markedsføring af portalens tjenester, så annoncører vil opnå stor synlighed hos mange relevante beslutningstagere.

Målrettet synlighed via LEDELSESSYSTEMER.DK kan omfatte:
Angivne priser fratrækkes eventuelle rabatter og tillægges moms.

 • Bidrag med indhold i form af nyheder, artikler, cases og værktøjer til sektionen Viden & Inspiration på LEDELSESSYSTEMER.DK. Artikler udbredes bl.a. via vort nyhedsbrev/eMagasin. En artikel kan skrives af dig og/eller af vores redaktion og skal have redaktionel og informativ karakter.
  Hvis din virksomhed har en profil her på LEDELSESSYSTEMER.DK vil artiklen linke til den - og omvendt.
  En artikel leveret af dig koster ikke noget, med mindre den er tilknyttet et whitepaper, hvor prisen for lead-informationer (salgsemner) er 250 kr. pr. styk.
   
 • Virksomhedsprofiler (annoncesider) kan oprettes under sektionerne Netværk, Leverandører og Kurser. Profilerne bliver vist i alle relevante kompetence-kataloger i de enkelte sektioner, så købere kan finde din virksomhed med udgangspunkt i det, de har brug for.
  Der kan oprettes 3 profiler, hvor den første koster 2.400 kr. og efterfølgende koster 1.200 kr. pr. år.
   
 • Bannerannoncering på LEDELSESSYSTEMER.DK samt i vore nyhedsbreve. Annoncerne kan linke til din virksomheds profilside, eventside, stillingsannonce eller whitepaper her på LEDELSESSYSTEMER.DK - eller til din virksomheds hjemmeside.
  Priserne spænder fra 250 kr. til 2.000 kr., afhængig af annoncens størrelse og placering. Se en samlet oversigt over detaljer og priser vedr. bannerannoncering i vores medieinformation (PDF).
   
 • Jobannoncer, som bl.a. kan findes via startsiden på LEDELSESSYSTEMER.DK, samt via vore nyhedsbreve, indtil annoncen når sin udløbsdato. Der er to muligheder:
  - 1) Simpel annonce (resumé/appetitvækker) i vores joboversigt med link til et opslag på jeres egen hjemmeside eller på en jobportal. Det koster 750 kr. pr. jobannonce.
  - 2) Ovennævnte optagelse i joboversigten med logo samt link til en komplet jobannonce på LEDELSESSYSTEMER.DK, hvor der bl.a. kan linkes til jeres egen hjemmeside m.fl.. Det koster 1.500 kr. pr. jobannonce.

  Jobannoncer kan med fordel kombineres med bannerannoncer (se herover).
   
 • Eventoversigten indeholder gratis optagelser af begivenheder, f.eks. messer og konferencer. Når eventen er afsluttet, findes den i oversigten i vort event-arkiv.

  Desuden er det muligt at oprette eventannoncer på LEDELSESSYSTEMER.DK. Disse kan selvfølgelig findes via eventoversigten, samt desuden via startsiden på LEDELSESSYSTEMER.DK, samt via vore nyhedsbreve, indtil eventen er afsluttet. Her kan begivenheden beskrives mere specifikt og resultater fra afsluttede (arkiverede) events kan offentliggøres efterfølgende. Det koster 1.500 kr. pr. eventannonce.

  Eventannoncer kan med fordel kombineres med bannerannoncer (se herover).
   
 • Sponsorer får en annoncepakke samt desuden en gratis tema-artikel om deres virksomhed, kompetencer/produkter, branche m.v., skrevet af vores redaktør. Artiklen bringes som top-artikel i den udgave af eMagasinet Ledelsessystemer, som omfatter det relevante tema.
  VIP-sponsorater koster 11.700 kr. og Guld-sponsoratet koster 18.700 k. pr. år. Værdien af sponsoraternes annoncepakker svarer til prisen, mens værdien af den medfølgende (gratis) tema-artikel er ca. 7-9.000 kr..

 

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 01-03-2019