Få nyhedsbreve fra LEDELSESSYSTEMER.DK

Forandrings-nissen: Vil du vinde, når vinden vender?

Forandrings-nissen: Vil du vinde, når vinden vender?

Forandring | Artikel | 21-12-2012 | Af: Erik Nielsen  |
Andre tags: Lean, Ledelse, Systemer

Forandrings-nissen minder os bl.a. om, at nogle vinder og andre ikke vinder, når vinden vender. Han fortæller også, hvad krise egentlig betyder og at vi skal have JA-hatten på, når vi lige om lidt skal navigere i den foranderlige verden, der venter i 2013 ...


Work smarter – not harder! En varm hilsen til Produktivitetskommissionen

Work smarter – not harder! En varm hilsen til Produktivitetskommissionen

Ledelse & Styring | Artikel | 28-11-20122

Blandt Produktivitetskommissionens første udmeldinger den 22. oktober 2012 var ganske usædvanligt men yderst glædeligt: ”Bedre organisering af arbejdet og bedre ledelse, så danskerne bliver mere effektive”. Tillykke med fundet af guldnålen i høstakken! Aldrig har kommissionen været tættere på håndtaget.
hvis det kribler i fingrene ...

Bliv ekspert-skribent eller del dine nyheder på Ledelsessystemer.dk

Viden & Inspiration | Artikel | 05-09-2012

 

Bidrag med viden og inspiration til det faglige specialist- og ledelsesforum på Ledelsessystemer.dk. Send dit indholdsbidrag til os, når du har vigtige nyheder, gode cases og redskaber m.v., som er interessante for en eller flere af forummets målgrupper.Viden og værktøjer til indkøbere og leverandører om miljørigtige, samfundsansvarlige og rentable indkøb

Viden og værktøjer til indkøbere og leverandører om miljørigtige, samfundsansvarlige og rentable indkøb

Social ansvarlighed | Værktøj | 13-12-2012

CSR er et vidt begreb. Her er et indblik i nogle af de mange kilder til viden, værktøjer og standarder der er relevante at kende til - f.eks. CSR-kompasset, ISO 26000, Forum for bæredygtige indkøb med flere ...

Annonce
Vidensfolk.dk gør det let at finde rådgivere og andre videnservice leverandører ...


Ingeniører om økonomisk vækst og energi

Ingeniører om økonomisk vækst og energi

Miljø & Energi | Artikel | 06-12-2012

144 kommentarer på knap 6 dage. Det er, hvad ingeniørerne formår, når debatten om ansvarlig energipolitik - eller mangel på samme - udfolder sig. Læs med, hvis du kan klare teknologinørdernes jargon, humor, sarkasme ... og så selvfølgelig de mange spændende holdninger, fakta og synsvinkler. 

Kvalitetsledelsesprincipper

Kvalitetsstyringens 8 ledelsesprincipper

Kvalitet & Excellence | Værktøj | 31-10-2012

 

Hvordan hænger ISO 9001 sammen med de 8 ledelsesprincipper, som ligger til grund for standarden? Læs denne forklarende udgave af ledelsesprincipperne på dansk. Den indeholder henvisninger til de 8 princippers relevante paragraffer i ISO 9001.


QHSE i skøn forening

Først hed det Q, så kom E, så OHS, så CSR ...

Systemer | Artikel | 05-11-2012

Hvem har egentlig overblikket over virksomhedens integrerede ledelsessystemer?
Den ISO 9001 certificering, der i "gamle dage" var banebrydende, er i dag blevet til en grundforudsætning i mange brancher. Platformen - ledelsessystemet - har udviklet sig og skal omfatte Q, E, HS, CSR m.v.. Det skal være parallelt med - og integreret i - virksomhedens ledelseskultur, processer og redskaber. Alt dette stiller krav til viden og kompetencer, netværk, adgang til de rette leverandører og kurser og meget mere. Det er disse ting, du let kan finde, her på forummet LEDELSESSYSTEMER.DK!

 


Paul E. Danchell A/S leverer teknologi af høj kvalitet. Med ISO 13485-certificeringen kan virksomheden dokumentere sit fokus på høj kvalitet inden for produktion af medicinsk udstyr, hvilket er til gavn for alle kunder.

Katastrofe afblæst af Danchells kvalitetsledelse

Kvalitet | Case | 22-11-2012

Interview med administrerende direktør Thomas Hansen og fabriksdirektør Søren Sandersen, Paul E. Danchell A/S, om værdien af deres ISO 13485 og ISO 9001 certificering.
  Annonce
Annonce - Manator Aps

Annonce
Netværk i øjenhøjde - LEDELSESSYSTEMER.DK


 

Læs online > 

eMagasinet Ledelsessystemer
er et nyhedsbrev, der samler nyheder og inspiration om alle typer ledelsessystemer.
Du får bl.a. praktisk anvendelig viden om redskaber og metoder, ligesom det også handler om ledelse, forandringer og andre beslægtede emner.

Få nyhedsbreve >

Se flere eMagasiner >

Del dine nyheder, artikler, cases og redskaber med Ledelsessystemer.dk's øvrige brugere >

Kontakt redaktionen >Send gerne nyhedsbrevet til andre, som kan have gavn af viden og inspiration fra Ledelsessystemer.dk

Nyhedsbrevet udgives til abonnenter i Manator Aps’ nyhedstjenester (dvs. abonnenter hos Ledelsessystemer.dk, Vidensfolk.dk og Manator Aps), samt til personer som Manator Aps har haft kontakt til vedr. salg, leverance eller samarbejde omkring vore ydelser.
Hvis du ikke ønsker at være på mailinglisten kan du afmelde dig via linket
her.