LEDELSESSYSTEMER.DK
- FORUM OM LEDELSE OG SYSTEMER
  Din virksomheds Navn
Din virksomheds BLIKFANG: slogan eller nøgleord i en til to linjer (maks. 150 tegn).
Profiler Muligheder: Leverandørprofil   Kursusprofil   Netværksprofil
Leverandør
kompetencer
Muligheder:    Kvalitet & Excellence    Arbejdsmiljø & Sikkerhed    Miljø & Energi    Social ansvarlighed    Standarder    Måling & Metrologi    Systemer (IT, IMS mv.)    Audit & Inspektion    Ledelse & Styring    Forandring & Forbedring    Lean & Six Sigma
Kompetencer, ydelser og produkter

I dette felt vises din beskrivelse af virksomhedens kompetencer ydelser, produkter og eventuelt udstyr. Beskrivelsen skal være målrettet din virksomheds potentielle kunder, som finder profilen ved at søge på LEDELSESSYSTEMER.DK.

Hvis leverandørprofilen kan findes fra flere kategorier i leverandørsektionen, bør denne beskrivelse være udformet sådan, at den er relevant at læse for brugere, der kommer ind via hvilken som helst af de valgte leverandørkompetencer.

Du forfatter og opstiller selv teksten og kan benytte almindelig formatering så som fed og kursiv skrift, samt punktopstilling og nummeropstilling.

Det er muligt at indsætte hyperlinks i teksten, som peger på permanente sider, PDF-dokumenter m.v., som ligger på din virksomheds hjemmeside, samt til videoklip m.v., der ligger på eksterne tjenester som Youtube. Vi kontrollerer jævnligt, at hyperlinks virker og kontakter dig, hvis der findes fejl.

Hvis du vil gøre opmærksom på nyheder, dele din viden eller  konkrete cases eller værktøjer, så skal disse udgives som Viden & Inspiration. Dermed kommer de med i vort nyhedsbrev og ligger under den/de relevante kategorier i Viden & Inspirations-sektionen. Der linkes til artiklen fra din virksomhedsprofil i boksen til højre herfor, ligesom der også linkes fra artiklen til din virksomhedsprofil.

Hvis du vil have mulighed for salgsopfølgning på de cases og værktøjer din virksomhed publicerer, så udgiv dem som White papers på LEDELSESSYSTEMER.DK. Disse vil indgå i virksomhedens oversigt over Cases & Værktøjer i boksen til højre herfor.

Du vælger selv om der skal stå lidt eller meget i profilen om virksomhedens kompetencer ydelser, produkter, udstyr - men en god profil er ikke for lang og kommer lige til sagen, så brugeren hurtigt kan se, om det, din virksomhed kan, også er det kunden har brug for ...

 
Produktbeskrivelser mv.
 
Kompetencekategorier
Specifikke kompetencer
Virksomhedens profiler

Tilbage  |  Top

Senest opdateret 10-12-2012  
 
Version: 2012-01
 

Virksomhedsbeskrivelse
I dette felt vises din virksomheds generelle profil, f.eks. den korte version af det, der står på din virksomheds hjemmeside under "om os".
Kontaktoplysninger
Virksomhed: Din Virksomheds navn
Adresse:
Postnummer:
By:
Telefon: Dit firmas hovednummer
CVR nr.: DK12345678
Hjemmeside: www.dinvirksomhed.dk 
Kontakt (1): Dit Navn
Telefon (1): Dit telefonnummer
E-mail (1): Din E-mail
Kontakt (2): Din kollegas navn
Telefon (2): Din kollegas telefonnummer
E-mail (2): Din kollegas E-mail
 


Vil du oprette en
leverandørprofil?
- Klik her -